Verf spuiten

Voor deuren en radiatoren

Lak en verf spuitwerk voor bedrijf en particulier

Zijn je deuren of kozijnen i.v.m. onderhoud toe aan een schilderbeurt? Lak of verf spuitwerk zorgt snel voor een glad en streeploos resultaat! Niet alleen superhandig voor je deuren of kozijnen maar verf spuiten is ook geschikt voor plinten, en radiatoren. Verf spuitwerk (ook wel lak spuiten genoemd) is mogelijk in diverse glans afwerkingen en kleur mogelijkheden. Een innovatieve nieuwe manier van schilderen en zeer geschikt voor wanneer je gaat verhuizen, verbouwen, herinrichten of onderhoud nodig hebt aan je woning of bedrijfspand.

Verf spuiten is snèl, efficiënt en voordelig

Met verf spuiten en ook latex spuiten laat je jouw deuren, kozijnen snèl en efficiënt schilderen. Omdat we sneller kunnen werken is verf spuiten gemiddeld 30 tot 40% goedkoper dan traditioneel schilderwerk en heb je minder hinder van de werkzaamheden. In veel gevallen zijn we daarom ook binnen enkele dagen klaar en is alles weer netjes voorzien van een egale en strakke laag.

Geen tot weinig hinder door airless lak spuiten

In onze eigen werkruimte kunnen wij je deuren zelf airless lak spuiten. De werkwijze daarvoor is eenvoudig en geeft jou geen tot weinig hinder. De deuren kunnen wij namelijk voor je demonteren en meenemen voor spuitwerk. Er is daardoor geen afplak werk voor nodig, geen rommel en de deuren hangen binnen enkele dagen weer terug op zijn plek.

Verf spuiten

Wij vinden het belangrijk om je te voorzien van deskundig advies over tex spuiten of lak spuiten. Zodat jij op de juiste manier geholpen wordt bij het maken van de juiste keus in verf en overige afspraken. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van verf spuiten of over de kosten ervan. Vul dan ons onderstaand formulier in of lees eerst enkele referenties van tevreden klanten die je voorgingen. Wij helpen je graag.

Bel mij terug

Je deuren of radiatoren laten lak spuiten voor een nieuwbouw, verbouw of onderhoudsproject. Laat je terugbellen.