Latex spuiten

Voor wanden en plafonds

Latex spuiten voor bedrijf en particulier

Je woning of bedrijfspand klaar maken voor verhuur of verkoop? Of is je woning toe aan schilderwerk na verbouwing of gewoon toe aan een opfrisbeurt? Latex spuiten d.m.v. airlesspuiten is de oplossing voor iedere muur, wand en plafond. Of het nu een bestaande woning is, een nieuwbouw of bouwproject. Latex spuitwerk is geschikt voor alle type ondergronden. Glad of structuur.

Latex spuiten is snèl, efficiënt en voordelig

Met latex spuiten wanden en plafonds snèl en efficiënt schilderen. Omdat we doormiddel van de techniek die daarbij komt kijken sneller kunnen werken is latex spuiten gemiddeld 30 tot 40% goedkoper dan traditioneel schilderwerk. In veel gevallen zijn we daarom ook binnen enkele dagen klaar en is je gehele huis of bedrijfspand netjes gespoten.

Door de egale verdeling van de verf, die we onder druk, structuurloos op de wanden spuiten, voorkom je structuur en strepen. Latex spuitwerk is dus niet alleen sneller. Deze innovatieve manier van schilderen zorgt voor een glad en streeploos strak en egaal resultaat.

Latex spuiten door latex spuiter

Hoe gaan we te werk bij latex spuitwerk?

Belangrijk is dat airless tex spuiten of latex spuitwerk op de juiste manier gebeurt! Verstandig is het om voor deskundig advies contact met ons opnemen. Belangrijk is om alles netjes aftedekken. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van latex spuiten of over de kosten ervan. Vul dan ons onderstaand formulier in of lees eerst enkele referenties van tevreden klanten die je voorgingen. Wij helpen je graag.

Bel mij terug

Je muren of plafonds laten spuiten voor een nieuwbouw, verbouw of onderhoudsproject. Laat je terugbellen.